حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

«چیا ربیعی» کیست؟ | مدال شجاعت برای پناهجوی ایرانی در آلمان + عکس

  • کد خبر: ۷۲۵۹۴
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
«چیا ربیعی» کیست؟ | مدال شجاعت برای پناهجوی ایرانی در آلمان + عکس
ماجرای چیا ربیعی، پناهندهٔ شجاع ایرانی در آلمان، از زبان خودش را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش شهرآرانیوز، مارکوس زودر، نخست وزیر ایالت بایرن آلمان می‌خواهد نشان شجاعت این ایالت را به کسانی که جلوی مهاجم وورتسبورگ را گرفتند اهدا کند. یکی از این افراد چیا ربیعی، کرد ایرانی است که در آلمان تقاضای پناهندگی کرده است.


چیا ربیعی پناهجوی کرد ایرانی حالا در آلمان به یک قهرمان تبدیل شده است. او کسی بود که به همراه چند رهگذر دیگر توانست جلوی مهاجمی را که با چاقو سه زن را کشته و هفت نفر دیگر را مجروح کرده بود بگیرد.


این حادثه روز جمعه در شهر وورتسبورگ در شمال ایالت بایرن رخ داد. مهاجم ۲۴ ساله سومالیایی در یک فروشگاه به قسمت فروش چاقو رفته، یکی از چاقوها را برداشته و ابتدا به فروشنده و بعد به بقیه رهگذران حمله می‌کند.در اثر این حمله سه زن ۲۴، ۴۹ و ۸۲ ساله جانشان را از دست می‌دهند. ویدیوهای منتشر شده از این حادثه نشان می‌دهد که یک نفر با جدیت و البته شجاعت سعی در متوقف کردن مهاجم دارد. این فرد چیا ربیعی نام دارد و ۱۷ ماه است که در آلمان تقاضای پناهندگی کرده است.


مارکوس زودر، نخست‌وزیر بایرن به محل این حادثه در وورتسبورگ رفت و تاج گلی در آنجا قرار داد. او همچنین با چیا ربیعی دیدار و از او تشکر کرد: «ممنون برای شجاعتی که به خرج دادید، بدون آنکه ظاهرا موظف به این کار باشید.»

زودر  گفته می‌خواهد نشان شجاعت ایالت بایرن را به کسانی که سعی کردند جلوی مهاجم وورتسبورگ را بگیرند اهدا کند. او گفته است: «این افراد درجه بالایی از شجاعت مدنی را نشان داده‌اند.»


نشان شجاعت بایرن یک نشان دولتی است و به کسانی اهدا می‌شود که با به خطر انداختن زندگی خودشان، جان دیگران را نجات می‌دهند. هنوز مشخص نیست این نشان قرار است به چند نفر اهدا شود.چیا ربیعی زاده مهاباد و ۴۲ ساله است و در شهر زادگاهش راننده تاکسی بوده است. او به شبکه رادیویی بایرن گفت: «من اصلا ترس نداشتم. اگر می‌ترسیدم مثل بقیه یا پنهان می‌شدم یا فرار می‌کردم.»ربیعی گفت: سعی کرده چاقو را از فرد مهاجم بگیرد اما موفق نشده است.


چیا ربیعی به رادیو بایرن گفت: «وقتی به محل حادثه رسیدم زنی را دیدم که به پهلو دراز کشیده بود و سه چهار نفر کنارش بودند، آمبولانس هم هنوز نرسیده بود. دیدم که از گلوی این زن خون می‌رود و مردم سعی دارند با فشار بر روی گردنش خونریزی را بند بیاورند. من بسیار متاسفم که زودتر نرسیدم. اگر پنج یا ده دقیقه زودتر می‌رسیدم شاید این زن زنده می‌ماند.»


این تجربه برای چیا آسان نبوده و در سه شب گذشته نتوانسته بخوابد. او  گفت: «نمی‌خواهم به عنوان قهرمان نامیده شوم، من این کار را به دلایل ذهنی خودم انجام دادم.»


روزنامه فرانکفورتر آلگماینه نوشته که او در یک کمپ پناهجویان ساکن است و در حال یادگیری زبان آلمانی است. ربیعی  گفت: «من زندگیم را برای انسان‌هایی به خطر انداختم که در این کشور به من پناه داده‌اند.»
صدراعظم آلمان و دولت این کشور نیز درباره این حادثه واکنش نشان داده و برای آسیب دیدگان آرزوی سلامتی روحی و جسمی کرده‌اند. اشتفن زایبرت سخنگوی دولت آلمان گفته است: «دلایلی برای تشکر نیز وجود دارد؛ برای واکنش سریع نیروهای پلیس و سرعت عمل و شجاعت رهگذران که مقابل مهاجم ایستادگی کردند. این یک عمل قهرمانانه بوده است.»


مهاجم سومالیایی که در یک استراحتگاه بی‌خانمان‌ها سکونت داشته چندین بار از نظر روحی رفتارهای جلب نظر کننده انجام داده بوده است.


اینجا ببینید: قدردانی از «چیا ربیعی» به‌خاطر مقابله با یک ضارب در آلمان + فیلم و عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->